DIVENDRES SANT - VIACRUCIS

Dia 2 d'abril
A les onze del matí (11 h.), a l’església de Roser, Viacrucis en commemoració pel prodigi de la suor de sang del Sant Crist.

 

VIGÍLIA DE FESTA

Dia 5 d'abril

A 2/4 de 8 del vespre (19:30 h.), a la Basílica: Vespres solemnes a la Festa i celebració de l’Eucaristia. Presidirà P. Francesc d'Igualada, caputxi.

 

DIMARTS DE PASQUA
FESTA DEL SANT CRIST D'IGUALADA

Dia 6 d'abril

A les onze del matí (11 h.), a la Basílica, solemne concelebració Eucarística presidida pel Dr. Romà Casanova i Casanova, bisbe de Vic, acompanyat de religiosos i sacerdots de la ciutat i l'Arxiprestat.

Un cop acabat l'ofici, a la mateixa basílica, concert de música pel quartet Altimira.

A dos quarts de set de la tarda (18:30 h.), a la Basílica, solemne concelebració Eucarística presidida per M.I. Mn. Pere Oliva i March, igualadí, vicari episcopal i canonge de la Catedral de Vic, acompanyat de religiosos i sacerdots de la ciutat i l'Arxiprestat.

 

COMMEMORACIÓ DE LA SUOR DE SANG

Dia 20 d'abril
Vetlla de pregària a l'església del Roser, en l'escaiença de 428è aniversari del Progidi Colpidor, a 2/ de 8 del vespre (19:30).

 

CLOENDA DE LES FESTES DEL SANT CRIST

Dia 25 d'abril
A 2/4 d'1 (12:30) del migdia, a la Basílica de Santa Maria, hi haurà la cloenda de les festes amb una Eucaristia presidida per Mn. Xavier Bisbal, prior eclesiàstic del Sant Crist. En acabar, es retornarà la imatge a la seva capella.