DIVENDRES SANT - VIACRUCIS

Dia 15 d'abril
A les onze del matí (11 h.), a la Basílica de Santa Maria, Viacrucis solemne en commemoració pel prodigi de la suor de sang del Sant Crist.

 

VIGÍLIA DE FESTA

Dia 18 d'abril

A 2/4 de 8 del vespre (19:30 h.), a la Basílica: Vespres solemnes a la Festa i celebració de l’Eucaristia. Presidirà Mn. Eduard Flores, rector insolidum de la parròquia de Santa Maria d'Igualada.

 

DIMARTS DE PASQUA
FESTA DEL SANT CRIST D'IGUALADA

Dia 19 d'abril

A les onze del matí (11 h.), a la Basílica, solemne concelebració Eucarística presidida pel pare Manel Gasch, abat de Monestir de Montserrat, acompanyat de religiosos i sacerdots de la ciutat i l'Arxiprestat.

A dos quarts de set de la tarda (18:30 h.), Processó d'homenatge al Sant Crist, des de la Basílica pels principals carrers del centre de la ciutat (Pl. Ajuntament, carrer Argent, pl. de la Creu, rambla St. Isidre, carrer Custiol, Plaça Pius XII (breu entrada a l'església del Roser), carrer Santa Maria i retorn a la basílica, veneració de la imatge i celebració Eucarística presidida per l'igualadí Mn. Lluís Vidal.

 

CLOENDA DE LES FESTES DEL SANT CRIST

Dia 24 d'abril
A 2/4 d'1 (12:30) del migdia, a la Basílica de Santa Maria, hi haurà la cloenda de les festes amb una Eucaristia presidida per Mn. Xavier Bisbal, prior eclesiàstic del Sant Crist. En acabar, es retornarà la imatge a la seva capella.