DIVENDRES SANT - VIACRUCIS

Dia 14 d'abril
A les onze del matí (11 h.), a l’església de Roser, Viacrucis en commemoració pel prodigi de la suor de sang del Sant Crist. S’acabarà amb la veneració pública de la Imatge.

 

VIGÍLIA DE FESTA

Dia 17 d'abril

A les 8 del vespre (20 h.), a la Basílica: Vespres solemnes a la Festa i celebració de l’Eucaristia. Presidirà P. Josep Mª Morros Castelltort, escolapi.

 

DIMARTS DE PASQUA
FESTA DEL SANT CRIST D'IGUALADA

Dia 18 d'abril

A les onze del matí (11 h.), a la Basílica, solemne concelebració Eucarística presidida pel Dr. Romà Casanova i Casanova, bisbe de Vic, acompanyat de sacerdots i religiosos igualadins i forans.

Un cop acabat l'ofici, a la mateixa basílica, concert de música pel quartet Altimira.

A dos quarts de set de la tarda (18:30 h.),des de la Basílica (plça. del Bruc), inici de la processó d’homenatge a Jesús Crucificat que recorrerà el següent itinerari: carrer de Santa Maria, plaça de l’Ajuntament, carrers de l'Argent i García Fossas, rambles de Sant Isidre i General Vives, carrer de Sant Jordi, plaça del Rei, carrers del Roser, plaça Puis XIIè, carrer de Santa Maria, plaça del Bruc. retorn a la Basílica. Hi assistiran les banderes i estendards d’associacions, gremis i entitats.

En acabar, a la Basílica, veneració popular de la Imatge i Eucaristia presidida per l'igulaadí P.Salvador Batet Candela, monjo de Poblet.

 

COMMEMORACIÓ DE LA SUOR DE SANG

Dia 20 d'abril
Vetlla de pregària a l'església del Roser, en l'escaiença de 427è aniversari del Progidi Colpidor, a 2/ de 9 del vespre (20:30).

 

CLOENDA DE LES FESTES DEL SANT CRIST

Dia 22 d'abril
A les vuit del vespre, a la Basílica de Santa Maria, hi haurà la cloenda de les festes amb una Eucaristia presidida per Mn. Eduard Flores, vicari de la Basílica. En acabar, es retornarà solemnement la Imatge a la seva capella.